Trening og aktiviteter

Figurant Kurs 5-7 september 2014

 

Bozzz von Ellinghaus (Balto) og jeg gjennomførte figurant kurs med Rolf Hegg hos Holmestrand Hundeklubb helgen 5-7 september 2014.

Et veldig lærerikt kurs som kan anbefalles.

Boxerleir 27-30 juni 2014

Bozzz von Ellinghaus (Balto) gjennoførte et tre dager sporkurs ("ekstremspor") hvor sporene ble lagt i veldig ulent terreng som gjorde at det ble ekstra utfordringer både for hund og fører. Dette har vært et utrolig lærikt og motiverende for oss begge, sender en stor takk til instruktør Geir Bjørge Larsen for hvor engasjerende og dyktig han er til og lære bort sin måte og utøve spor på. Han har alltid en løsning på tingene og har lært oss at det enkle er ofte det beste.

RIK Grunnkurs utført 11-13 april 2014

Bozzz von Ellinghaus (Balto) under lydighetstreningen. Foto: Christine Røkaas www.dalsrud.com

Bozzz von Ellinghaus (Balto) og jeg har nå gjennoført RIK Grunnkurs hos Holmestrand Hundeklubb, en stor takk til alle som var med og gjøre dette til en fantastisk flott og lærerikt kurs og stor ros til instruktør Rolf Hegg for sitt store engasjement og evne til og lære bort. Rolf fikk oss også til å forstå at det er mange myter rundt c-arbeid og disse er nå begravet en gang for alle for min del. Vi forstår nå at begrensningen som finnes rundt det og trene IPO ligger hos oss som er hundefører og eiere og ikke hos hunden og vi fikk bekreftelse på at boxeren er en fantastiks brukshund med god psyke og pågangsmot. Vi gleder oss til og forsette med treningen fremover.

Det vil komme flere bilder senere

5 boxere deltok på kurset Foto: Christine Røkaas

Trening i Holmestrand Hundeklubb

Bozzz von Ellinghaus (Balto) og jeg har meldt oss inn i Holmestrand Hundeklubb hvor vi har mulighet til og kunne velge mellom mange forskjellige aktiviteter og trening, godt å være medlem i en hundeklubb hvor alle blir ivaretatt uansett hva man måtte ønske og oppnå med sine treninger.

Boxerleir juni 2013

Bozzz von Ellinghaus (Balto) gjennoførte denne helgen et tre dager kurs i agility, som avsluttning skulle vi gå opp til bronsemerke i agility men det kom noe i veien for at dette kunne gjennomføres men vi er stolt over å komme så langt i løpet av en helg.

 

Kurs og trening hos Oslo Hundeskole

Bozzz von Ellinghaus (Balto) har gjennomført og bestått følgende kurs

  • Valpekurs
  • Grunnkurs
  • Hverdagslydighet
  • Bronsemerke

Alle disse kursene er gjennomført og bestått før fylte 11 måneder.

Nyeste kommentarer

20.08 | 11:13

Takk

19.08 | 21:00

Så smuk du er❤️

06.09 | 10:36

Takk for det Else.

04.09 | 18:38

Hold da op... hvor imponerende. Balto er en éner, hvor er det flot. Jeg ønsker jer begge lykke til med alle de rejser I skal på. Mulekys til Balto fra Que Bella